26
лип.

То хто ж отримає 10 тис доларів? Продовжується конкурс проєктів по боротьбі з антибіотикорезистентністю

Перше господарство подало заявку на участь у конкурсі кращого проєкту з метою посилення боротьби з антибіотикорезистентністю у тваринництві. Встигніть надіслати свою заявку до 15-го вересня 2021-го року!

В Україні триває конкурс на кращий проєкт з метою посилення боротьби з антибіотикорезистентістю у тваринництві. Відмова від антибіотиків чи контрольоване їх застосування у тваринництві, птахівництві, рибництві та бджільництві — одна з обов’язкових складових загальної стратегії боротьби із нею. Долучіться до реалізації!

Продовольча та сільськогосподарська організація ООН (ФАО) та Європейський банк реконструкції і розвитку (ЄБРР) у співпраці з Асоціація «Свинарі України», Держпродспоживслужбою та Науково-методичним центром ВФПО Міністерства освіти України організували грантовий конкурс на підтримку кращих практичних рішень боротьби з антибіотикорезистентністю.

Заявки приймаються від команд, які об’єднують навчальні заклади та господарства. Адже основна мета проєку — об’єднати зусилля науки та бізнесу для підвищенння обізнаності щодо ризиків, пов’язаних з розвитком антибіотикорезистентності, їх зниження, вироблення шляхів відмови від/мінімізації застосування протимікробних препаратів, підвищення стандартів утримання тварин та безпечності продукції тваринництва!

Команда-переможець отримає грант на суму, еквівалентну 10 тис. доларів, на реалізацію проєкту. Заявки приймаються до 15 вересня 2021-го.

Детальніше з умовами конкурсу можна ознайомитися за посиланням: 

https://drive.google.com/file/d/1CEpt0mNKtPvdv9vAY...


Продовольча та сільськогосподарська організація ООН (ФАО) націлена на зниження рівня бідності та голоду у світі шляхом розвитку сільського господарства, поліпшенню харчування і вирішення проблеми продовольчої безпеки (доступності продуктів харчування всім і завжди). Заснована у Квебеці 16 жовтня 1945-го. Девіз — «Допомагаємо побудувати світ без голоду».

Європейський банк реконструкції та розвитку (ЄБРР) — міжнародний фінансово-кредитний інститут, який надає допомогу країнам від Центральної Європи до Центральної Азії для проведення ринкових реформ, активного інтегрування економік цих країн у міжнародні господарські зв'язки.Створений у 1991 році. Штаб-квартира знаходиться в Лондоні.

Асоціація «Свинарі України» — неприбуткова, добровільна організація, заснована вітчизняними виробниками свинини.

Головні цілі об'єднання — представництво і захист прав та інтересів господарств об’єднання, сприяння розробці та впровадженню нових технологій ефективного виробництва свинини, розширення ринків збуту, захист внутрішнього ринку збуту.