26
бер.

«Даноша» змінила назву на ТзОВ «Ґудвеллі Україна»

З 16 березня 2018 року ТзОВ «Даноша» має нову назву — ТзОВ «Ґудвеллі Україна». Про це повідомляє прес-служба компанії.

26 лютого компанія Axzon представила свою нову назву та бренд — Goodvalley.

З 1994 року Axzon вибудовувала потужну бізнес-модель на основі вертикально інтегрованого ланцюга цінностей, який характеризується як виробництво, дружнє до природи і котре включає вирощування зернових, виробництво кормів та розведення свиней на фермах Групи, забій та переробку м’яса, а також генерування біоенергії. Основна діяльність Групи зосереджена в дочірніх підприємствах Poldanor та Prime Food (Польща), Danosha (Україна) та Dan-Invest (Росія). Як складова процесу зміцнення Групи та акценту на споживачеві, враховуючи зростання попиту на унікальні продукти Групи, Axzon змінив свою назву на Goodvalley.

«Компанія „Goodvalley“ орієнтована на пошук нових способів виробництва продуктів харчування відмінної якості, не завдаючи при цьому шкоди довкіллю. У нас своя технологія. Ми все робимо самі. Ми переконані в необхідності обробляти свої земельні ділянки для вирощування врожаю. Ми збираємо врожай для приготування свого корму та вирощуємо своїх свиней для заготівлі м’ясних продуктів. Такий підхід дозволяє забезпечити якість на всіх етапах виробництва.

Ми шанобливо ставимося до навколишнього середовища, повторно використовуючи природні ресурси та підтримуючи нейтральний рівень викидів вуглекислого газу. Ми вважаємо правильною таку технологію ведення сільського господарства. Вона є екологічно безпечною та розрахована на довготривалу перспективу. Такою є політика компанії „Goodvalley“.

Опорою компанії „Goodvalley“ є хороші працівники. Це люди, які турбуються про довкілля, тварин, та поважають прозорість ведення бізнесу. Ми ретельно шукаємо підходящих претендентів на посаду та інвестуємо в тих, кого ми обрали. Незалежно від займаної посади в „Goodvalley“, всі працівники мають один спільний обов’язок: забезпечувати високу якість в процесі виробництва „з поля до столу“», — розповіли у компанії.

Асоціація «Свинарі України» — неприбуткова, добровільна організація, заснована вітчизняними виробниками свинини.

Головні цілі об'єднання — представництво і захист прав та інтересів господарств об’єднання, сприяння розробці та впровадженню нових технологій ефективного виробництва свинини, розширення ринків збуту, захист внутрішнього ринку збуту.