6
лют.

Свинарі чекають на ювілейне «Прибуткове свинарство»: думки учасників події

10 років поспіль Міжнародний конгрес «Прибуткове свинарство» об’єднує всіх гравців галузі, — виробників, вітчизняних та закордонних експертів, представників держави, профільних компаній. Ця подія — традиційний майданчик для обговорення ключових питань, обміну досвідом. 2018-й не стане виключенням!

Учасники Конгресу поділилися враженнями та очікуваннями від ювілейної події.

Андрій Талама, ТОВ «Галичина-Захід»

«Щороку Конгрес вражає розмахом. Ми особливо любимо цю подію, зокрема за те, що тут можна дізнатися найактуальніші новини, отримати знання та й з колегами побачитися, доїжджати до яких буває непросто через буденні справи.

Минулоріч вкотре переконалися, що конгрес користується все бульшою популярністю — на події побачили багато знайомих облич, а ще більше незнайомих! Воно й не дивно, — тематика секцій дуже цікава й корисна. Навіть складно вибрати, на яку завітати. З нетерпінням чекаємо на ювілейний конгрес».

Віктор Еверт, Компанія Zoetis

«Наша компанія — Zoetis— традиційний партнер заходу. Переконаний, що такі зустрічі, як сьогодні, насправді потрібні.

Тематика заходу, як завжди широка — годівля, генетика, ветеринарія, технології. Видно, що учасникам дійсно цікаво. Конгрес — традиційно очікувана подія. Особливо цікаво, що приготували організатори на ювілей».

Віктор Маслов, ТОВ «Агропрайм Холдинг»

«Один із плюсів Конгрксу — поділ на секції: Бізнес, Технології, Ветеринарія. Так, кожен фахівець з господарства може почути саме те, що його цікавить.

Варто відзначити і те, що з року в рік більшає відвідувачів. Та й вся атмосфера заходу налаштовує на спілкування і плідну роботу. Ми хоча й відвідуємо різні галузеві події, аналогів Конгресу „Прибуткове свинарство“ ще не бачили».

Юрій Розанов, ТОВ «Екогенетикс»

«Насамперед хочу відзначити роботу організаторів, мененджерів конгресу, зокрема підхід до учасників! Вже традиційно подія відбувається на найвищому рівні. Переконаний 2018-й закріпить звичну традицію.

Минулоріч ми, як зазвичай, брали участь у Конгресі. Було дуже приємно побачити колег, поспілкуватися. Крім того, здобув нові контакти, домовився з компаніями про співпрацю. Дякую організаторам за таку можливість і задоволення бути присутнім на „Прибутковому свинарстві“! З нетерпінням чекаю нової зустрічі!»

Організатори події — Асоціація «Свинарі України», ГС «Всеукраїнська Аграрна Рада» й агроконсалтингова компанія Dykun запрошують долучитися до X Ювілейного міжнародного конгресу «Прибуткове свинарство»!

Деталі щодо участі — за контактами:

оф.моб: +38 0674705563
тел/факс: +38 04744 46756
ел. пошта: o.molchanova@dykun.com.ua

Конгрес «Прибуткове свинарство» — одна з наймасштабніших галузевих подій не лише в Україні, але й за її межами. Майданчик для відвертої розмови про все, що стосується вітчизняної галузі свинарства. Серед учасників — свинарі, кращі українські та закордонні фахівці у царині свинарства, представники держави, експерти міжнародних організацій. Цього року захід відбудеться 5 червня у виставковому центрі «АККО Інтернешнл». Організатори заходу — Асоціація «Свинарі України», Всеукраїнська Аграрна Рада й агроконсалтингова компанія DYKUN.

Асоціація «Свинарі України» — неприбуткова, добровільна організація, заснована вітчизняними виробниками свинини.

Головні цілі об'єднання — представництво і захист прав та інтересів господарств об’єднання, сприяння розробці та впровадженню нових технологій ефективного виробництва свинини, розширення ринків збуту, захист внутрішнього ринку збуту.