3
бер.

Експеримент: виробництво корму для свиней із АЧС-контамінованої сировини

Таке дослідження вперше у світі провели вчені Канзаського університету. Суть експерименту: виготовлення партії корму з АЧС-контамінованої сировини, тоді кілька партій — з «чистих» кормових інгредієнтів, щоб простежити, чи такий корм також буде заражений. А також визначити механізми рознесення вірусу в комбікормовій установці та приміщенні.

Про результати детальніше дізнайтеся із презентації пана Ріхта.

Професор Юрген А. Ріхт,доктор ветеринарних наук Канзаського університету, ділився знаннями рамках онлайн-форуму «Свинарство по-американськи: найкращі технологічні рішення та практики забезпечення здоров’я свиней», який організувала Асоціація «Свинарі України» за підтримки Проекту «Аграрний розвиток» (АГРО) Агентства США з міжнародного розвитку (USAID).


Агентство США з міжнародного розвитку (англ. United States Agency for International Development, USAID) — незалежне агентство федерального уряду США. Основні напрями роботи Агентства включають в себе підтримку торгівлі, сільського господарства, економічного зростання, охорони здоров'я, екстрену гуманітарну допомогу, сприяння у запобіганні конфліктам та підтримку демократії в більш ніж 100 країнах світу.

Асоціація «Свинарі України» — неприбуткова, добровільна організація, заснована вітчизняними виробниками свинини.

Головні цілі об'єднання — представництво і захист прав та інтересів господарств об’єднання, сприяння розробці та впровадженню нових технологій ефективного виробництва свинини, розширення ринків збуту, захист внутрішнього ринку збуту.