12
лют.

Давайте поговоримо про зниження витрат на корми!

Тільки на форумі «Свинарство по-американськи» нутриціоніст зі світовим ім'ям, Джон Пейшенс розповість про основні аспекти покращення фінансовий результат господарства.

«Мені дуже приємно брати участь у події, яку організовує Асоціація «Свинарі України». Я буду говорити на дві теми. Про покращення показників на етапах дорощування-відгодівлі. Торкнуся дуже практичних аспектів: що важливо і чому це важливо, як покращити фінансові результати. А також про те, що можемо зробити для зменшення витрат на корми, а також про те, чого робити не варто, щоб не зазнати ще більших збитків», — відзначив Джон Пейшенс у зверненні до українських свинарів.

Організатори події — Асоціація «Свинарі України», ГС «Всеукраїнська Аграрна Рада» та агроконсалтингова компанія DYKUN. Захід відбувається за підтримки Агентства США з міжнародного розвитку (USAID).

Слідкуйте за оновленнями програми у новинній стрічці.


Контакти для реєстрації або додаткової інформації:

+38 067 470 55 63, (4744) 46 756

o.molchanova@dykun.com.ua


Агентство США з міжнародного розвитку (англ. United States Agency for International Development, USAID) — незалежне агентство федерального уряду США. Основні напрями роботи Агентства включають в себе підтримку торгівлі, сільського господарства, економічного зростання, охорони здоров'я, екстрену гуманітарну допомогу, сприяння у запобіганні конфліктам та підтримку демократії в більш ніж 100 країнах світу.


Асоціація «Свинарі України» — неприбуткова, добровільна організація, заснована вітчизняними виробниками свинини.

Головні цілі об'єднання — представництво і захист прав та інтересів господарств об’єднання, сприяння розробці та впровадженню нових технологій ефективного виробництва свинини, розширення ринків збуту, захист внутрішнього ринку збуту.