21
вер.

Ефективний метод видалення гною – глибокі гноєзбірні ванни

Одна з основних умов ефективного виробництва – забезпечення ферм сучасним обладнанням, яке упродовж багаторічної експлуатації забезпечуватиме безперебійне виконання технологічного процесу. У питанні видалення гною, альтернативним, високоефективним методом можуть стати глибокі гноєзбірні ванни. Про можливість застосування американських технологій на українських господарствах у ході Міжнародного конгресу «Прибуткове свинарство» розповість Іван Салата, директор комерційного відділу ТОВ «Хог Слат Україна».

«Головна перевага глибоких гноєзбірних ванн для українських виробників - мінімальне використання території. Для прикладу, якщо господарство знаходиться близько до населеного пункту чи загалом територія ферми занадто мала для будівництва лагуни, глибокі гноєзбірні ванни – найкращий варіант, адже ми зберігаємо весь гній під фермою. З огляду на неможливість будівництва лагун, цю технологію активно використовують у США», - зауважив експерт.

У ході доповіді ви зможете дізнатися конструктив глибоких ванн, особливості застосування технології – відкачування та перемішування гною, наявність чи відсутність підпідлогової вентиляції.

«Не зважаючи на пандемію коронавірусу, наша компанія не перестає працювати, завжди на зв’язку з нашими клієнтами. Тож Конгрес «Прибуткове свинарство» - чудова нагода зустрітися з клієнтами, спеціалістами зі свиногосподарств, знайти нові знайомства. До того ж, це прекрасна можливість поспілкуватися, обмінятися досвідом, поділитися знаннями», - додав Іван Салата.

Нагадаємо, наймасштабніша подія галузі свинарства відбудеться 9 жовтня за адресою: ТРЦ "Термінал", вул. Київська, 316, м. Бровари, Київська обл.

Організатори події — Асоціація «Свинарі України», ГС «Всеукраїнська Аграрна Рада» та агроконсалтингова компанія Dykun — запрошують долучитися до XІІ Міжнародного конгресу «Прибуткове свинарство»!

Асоціація «Свинарі України» — неприбуткова, добровільна організація, заснована вітчизняними виробниками свинини.

Головні цілі об'єднання — представництво і захист прав та інтересів господарств об’єднання, сприяння розробці та впровадженню нових технологій ефективного виробництва свинини, розширення ринків збуту, захист внутрішнього ринку збуту.