10
вер.

Свинарство 2020: перевірка на витривалість чи поштовх до (р)еволюції?

2020-й рік приніс багато «сюрпризів» для глобального свинарства: пандемія COVID-19, закриття гігантів м’ясопереробки у США, Канаді та країнах Європи, економічна криза… Наскільки ці негативні фактори вплинули на українських виробників свинини у ході ХІІ Міжнародного конгресу розповість Олександра Бондарська, керівник аналітичного відділу Асоціації «Свинарі України».

«Загалом, 2020-й був турбулентним для глобальної економіки. На Конгресі «Прибуткове свинарство» проаналізуємо чи був він таким же критичним і важким для вітчизняного свинарства, в яких умовах працювали оператори, як це вплинуло на їх плани подальшого розвитку. Окрім того, упродовж пандемії виникла низка глобальних «корона-трендів», які також не можна оминути увагою», - пояснила Олександра Бондарська.

Також, традиційно у ході Міжнародного конгресу «Прибуткове свинарство» буде озвучено результати чергового бенчмаркінгового дослідження серед вітчизняних свиногосподарств:

«Бенчмаркінг дає змогу не лише порівняти виробничі та економічні показників діяльності з іншими операторами галузі, а й сприяє виявленню «слабких місць» виробничого процесу та формуванню «мапи дій» для подальшого розвитку. Цьогоріч до дослідження вже долучилося майже 30 господарств, однак ще є можливість приєднатися до кола респондентів», - зауважила аналітик.

Тож, зустрічаємося 9 жовтня у АККО інтернешинл (м. Київ, проспект Перемоги, 40-Б) на ХІІ Міжнародному конгресі «Прибуткове свинарство»!

Організатори події - Асоціація «Свинарі України», ГС «Всеукраїнська Аграрна Рада» та агроконсалтингова компанія Dykun.

Асоціація «Свинарі України» — неприбуткова, добровільна організація, заснована вітчизняними виробниками свинини.

Головні цілі об'єднання — представництво і захист прав та інтересів господарств об’єднання, сприяння розробці та впровадженню нових технологій ефективного виробництва свинини, розширення ринків збуту, захист внутрішнього ринку збуту.