24
жовт.

Нагородження лідерів у сфері сільського господарства Аграрний Олімп відбудеться у Києві 22 листопада

Нагородження лідерів галузі сільского господарства «Аграрний Олімп» відбудеться у Києві в концерт-холі FREEDOM 22 листопада. Про це повідомили організатори заходу — Всеукраїнська аграрна рада (ВАР).

«Подія об’єднає більше 300 учасників: представників світових і українських аграрних компаній, галузевих асоціацій, громадських об’єднань, міжнародних організацій, іноземних посольств, високопосадовців та громадських діячів, — які підіб’ють підсумки 2016 року та візьмуть участь у нагородженні найуспішніших гравців аграрного ринку», — йдеться в повідомленні.

Нагороди від Аграрного Олімпу та Міністерства аграрної політики та продовольства України вручатимуться найбільш ефективним підприємствам галузі сільского господарства за підсумком 2016 року. Представники аграрного бізнесу очікують від цього заходу можливості не лише налагодити бізнес-контакти, а й привернути увагу високопосадовців до проблем сільського господарства.

«Незважаючи на те, що аграрна сфера приносить Україні 40% експортної виручки, достатньої уваги з боку держави і політиків ми не отримуємо. Цю ситуацію необхідно виправляти, тому ми радо підтримуємо Аграрний Олімп як можливість підбити певні підсумки за рік, відзначити тих, хто працював найпродуктивніше і найякісніше. Участь у першому Аграрному Олімпі нам сподобалася. Була гарна організація і була можливість у неформальній атмосфері поговорити з аграріями, почути про те, що їх турбує. Така собі тепла, сімейна обстановка, де можна поспілкуватися «без краваток», — цитує пресс-служба одного з учасників Аграрного Олімпу, представника підприємства «Пьотінгер» Володимира Мірненко.

Асоціація «Свинарі України» — неприбуткова, добровільна організація, заснована вітчизняними виробниками свинини.

Головні цілі об'єднання — представництво і захист прав та інтересів господарств об’єднання, сприяння розробці та впровадженню нових технологій ефективного виробництва свинини, розширення ринків збуту, захист внутрішнього ринку збуту.