1
лип.

«Нива Переяславщини» ініціювала створення пункту екстреної меддопомоги

ГК «Нива Переяславщини», що на Київщині реалізувала черговий соціальний проект — Пункт постійного базування екстреної медичної допомоги у с. Перемога Баришівського району. Відкриття медичного закладу приурочили до Дня медичного працівника, який святкували 16 червня.

Перебудова та оснащення приміщення тривали впродовж 2-х місяців і здійснювалися будівельним підрозділом ГК «Нива Переяславщини»*.

Розташування медпункту забезпечить своєчасне надання невідкладної медичної допомоги населенню, що мешкає у прилеглих до Перемоги селах Баришівського району. Заклад забезпечений якісним обладнанням для наданням медичних послуг та медикаментами.

«Ми, звичайно, не могли залишитися осторонь і долучилися до цієї благородної справи, бо завжди надаємо підтримку селам і громадам, з якими працюємо. По-перше, — це обслуговування п’яти навколишніх сіл громади, по-друге — це в межах всього десяти хвилин доїзду, а значить у медиків буде більше шансів врятувати чиєсь життя», — прокоментував Віталій Шакель, директор ГК «Нива Переяславщини».

«Нива Переяславщини» широко відома активною співпрацею із громадами, на території яких провадить свою діяльність. За соціальну відповідальність та високий авторитет на ринку це господарство отримало нагороду «Лідер галузі» в ході ХІ Міжнародного конгресу «Прибуткове свинарство». Подія відбулася 4 червня.

СП ТОВ «Нива Переяславщини» входить до лав Асоціації «Свинарі України».

Асоціація «Свинарі України» — неприбуткова, добровільна організація, заснована вітчизняними виробниками свинини.

Головні цілі об'єднання — представництво і захист прав та інтересів господарств об’єднання, сприяння розробці та впровадженню нових технологій ефективного виробництва свинини, розширення ринків збуту, захист внутрішнього ринку збуту.