23
квіт.

Конгрес «Прибуткове свинарство» — майданчик, який об’єднує державу і виробників

Наближається наймасштабніша подія свинарської галузі — Х Міжнародний конгрес «Прибуткове свинарство», який відбудеться 5 червня у Києві. Організатори дійства — Асоціація «Свинарі України», Всеукраїнська Аграрна Рада та агроконсалтингова компанія Dykun.

«Прибуткове свинарство» — традиційний майданчик, який об’єднує виробників та представників держави. Це той захід, де сторони можуть налагодити ефективний діалог. Цьогорічний ювілейний конгрес не стане виключенням! До події долучаться представники міжнародних інституцій — ФАО, ЄБРР, USAID, експерти Мінагрополітики, фахівці профільних відомств — Мінекології та ін.

Так, про реформацію відомства, новостворені директорати та механізми співпраці розкажуть запрошені представники Мінагрополітики.

Завітайте на Х Міжнародний конгрес «Прибуткове свинарство» й дізнейтеся останні новини з перший вуст!

Конгрес «Прибуткове свинарство» — одна з наймасштабніших галузевих подій не лише в Україні, але й за її межами. Майданчик для відвертої розмови про все, що стосується вітчизняної галузі свинарства. Серед учасників — свинарі, кращі українські та закордонні фахівці у царині свинарства, представники держави, експерти міжнародних організацій. Цього року захід відбудеться 5 червня у виставковому центрі «АККО Інтернешнл». Організатори заходу — Асоціація «Свинарі України», Всеукраїнська Аграрна Рада й агроконсалтингова компанія DYKUN.

Асоціація «Свинарі України» — неприбуткова, добровільна організація, заснована вітчизняними виробниками свинини.

Головні цілі об'єднання — представництво і захист прав та інтересів господарств об’єднання, сприяння розробці та впровадженню нових технологій ефективного виробництва свинини, розширення ринків збуту, захист внутрішнього ринку збуту.