29
бер.

Відомі ТОП-5 господарств, які розкажуть про свій досвід під час Міжнародного конгресу «Прибуткове свинарство»

Як відомо, у центрі уваги Ювілейного Міжнародного конгресу «Прибуткове свинарство» — практичні досвід і знання виробника. Саме ними ділитимуться свинарі під час події. При чому, тематика найрізноманітніша — від сучасних технологій утримання до рішень у царині ветеринарії!

Так, про данські показники вирощування свиней на вітчизняних свинофермах розповідатимуть представники ТОВ «Галичина-Захід». Експерти ТОВ «Тиниця Агро»порівняють американські та європейські підходи до вирощування свиней і поділяться практичним досвідом. Особливості вирощування племінного молодняка розкриє виконавчий директор ТОВ «Еко Міт».

Не обійдуть увагою свинарі-викладачі й ветеринарні аспекти. Наприклад ПАП «Агропродсервіс» розповість про успішну профілактику та лікування маститів. А інструменти, які допоможуть оцінити рівень біобезпеки господарства — експерти ТОВ «АК „Насташка“».

Серед інших ТОП-5 тем, які обговорюватимуться під час «Прибуткового свинарства»:

  • Виробничий та економічний ефект від підкорму поросят.
  • Створення оптимального мікроклімату та наслідки відхилень.
  • Коли доцільно застосовувати антибіотики?
  • Мінімізація падежу свиней: з моменту народження до реалізації на забій.
  • Як подовжити репродуктивне життя свиноматки?

І це ще не все! Завітайте на Х Міжнародний конгрес «Прибуткове свинарство» і переконайтеся, що вітчизняне свинарство не відстає (а може де в чому і переганяє) від світових лідерів!

Конгрес «Прибуткове свинарство» — одна з наймасштабніших галузевих подій не лише в Україні, але й за її межами. Майданчик для відвертої розмови про все, що стосується вітчизняної галузі свинарства. Серед учасників — свинарі, кращі українські та закордонні фахівці у царині свинарства, представники держави, експерти міжнародних організацій. Цього року захід відбудеться 5 червня у виставковому центрі «АККО Інтернешнл». Організатори заходу — Асоціація «Свинарі України», Всеукраїнська Аграрна Рада й агроконсалтингова компанія DYKUN.

Асоціація «Свинарі України» — неприбуткова, добровільна організація, заснована вітчизняними виробниками свинини.

Головні цілі об'єднання — представництво і захист прав та інтересів господарств об’єднання, сприяння розробці та впровадженню нових технологій ефективного виробництва свинини, розширення ринків збуту, захист внутрішнього ринку збуту.